Frøvik Elektro AS
Easee elbillader på vegg i moderne hjem

Med hjemmeladeren Easee Lite er du alltid sikret en fulladet elbil. Laderen passer alle elbiler og er tilpasset ditt hjem!

Enkel lading med Easee - tilpasset ditt hjem

Har du elbil eller vurderer å skaffe deg det? Da trenger du en elbillader. Easee laderobot er en smart hjemmelader som automatisk tilpasser seg alle elbiler, strømstyrker og strømnett. Laderoboten er svært enkel å bruke.

En elbillader fra Easee er skreddersydd for norske værforhold. Den er liten, smart, og ikke minst full av kraft. En hjemmelader fra Easee fordeler strømmen mer effektivt og utnytter den eksisterende kapasiteten maksimalt. 

10x raskere lading

Med elbillader fra Easee kan du faktisk lade ti ganger raskere enn fra en vanlig stikkontakt. Du kan planlegge tidspunkter for å lade når strømmen er billigst, og du kan velge om du ønsker å lade med maksimal effekt eller sette en valgfri maksgrense.

Lad med solenergi

Om du ikke har smartmåler trenger du ikke å bekymre deg. Easee Equalizer og Equalizer Amp gir deg alt du trenger for å lade direkte fra solceller og andre fornybare energikilder. Unngå overbelastning og strømavbrudd mens du lader elbilen, eller til og med flere bilder samtidig.

Fordeler med å ha en hjemmelader fra Easee

Easee elbillader montert på fjell

En elbillader for norske værforhold

En hjemmelader må tåle norske værforhold, med både sol, snø, regn og vind. Dette er laderne tilpasset for. En easee elbillader har IP54 sertifisering, intelligent temperaturmåler og 11 sensorer. Dette bidrar til at du trygt kan lade bilen hjemme - uansett vær.

Lad smart med Easee-app

Få oversikt over statusen på hjemmeladeren din. Du kan både justere og planlegge billadingen din med noen få tastetrykk. 

Om du bruker en Easee Equalizer kombinert med hjemmeladeren kan du aktivere smart strømstyring. Dette betyr at du kan lade bilen din når strømmen er billigst. 

Rød elbillader fra Easee montert på vegg

Flere flotte farger å velge mellom 

De aller fleste har ulike preferanser når det kommer til stil og farger. Dette har Easee tenkt på - du kan nemlig velge mellom fem ulike farger på deksler til hjemmeladeren din. 

Om du bytter bil eller skifter farge på boligen din er det enkelt å skifte ut dekselet på laderen.

Easee lader på hytta

Lading på hytta har aldri vært mer Easee

Som elbileier er man avhengig av gode lademuligheter, og når strømmen er ekstra dyr kan det by på noen økonomiske utfordringer. 

Her får du svar på noen av de mest stilte spørsmålene rundt elbillading på hytta, og noen tips og triks til hvordan du kan lade enklere og billigere på hytteturen.

Få støtte fra Enova med Equalizer + Equalizer Amp

Visste du at du kan få støtte fra Enova for å installere smart strømstyring? Med Equalizer og Equalizer Amp fordeles energien smart i boligen, uten at du trenger å foreta dyre oppgraderinger i sikringsskapet. 

Easee Equalizer Amp er en kostnadseffektiv og brukervennlig måleenhet. Den skaffer det du trenger av data for å balansere energien mellom bolig og elbillader. Kombiner den med Easee Equalizer, da løser de oppgaver som dynamisk lastbalansering, og lading på solenergi.

Du kan utnytte solceller, vindmøller eller andre fornybare energikilder. Om du kombinerer smart strømstyring med andre energitiltak som støttes av Enova, øker du også støttebeløpet. Er ikke det kult?

Full kontroll med Easee app

Med en smart app har du full kontroll over elbilladeren din, til enhver tid - hjemme eller i farta. Med støtte for WiFi, og innebygd eSIM er Easee Laderobot alltid tilkoblet. 

Vi hjelper deg med elbillading

Er du usikker på hva slags ladeløsning som passer best til ditt behov? Dette hjelper vi deg med! Snakk med en av våre dyktige elektrikere om elbillading.